Pagina's

Ik geef het op

Oke guys,

Ik geef het op om al mijn posts in het engels te typen, dit omdat ik vrij veel negatieve feedback krijg, en daar baal ik natuurlijk ontzettend van. Ik wilde graag oefenen met mijn engels, omdat ik later engels lerares wil worden. Ik krijg hierdoor steeds meer het idee dat het misschien niet voor mij weggelegd is. Hebben jullie hier een mening over? laat hem weten in een reactie!

liefs,

3 opmerkingen:

 1. Laat je nooit neerhalen door mensen, blijf gewoon lekker in het engels posten! Voor je dromen moet je hard werken en oefening baart kunst. Feedback is goed doe er dan ook wat mee. Er zijn genoeg tools om grammatica en spelling te controleren; ''goolge translate'' of ''microsoft word'' etc. Anders post je in 't nl en vertaal je in t engels genoeg blogs ook ( bekende) die dat doen :)
  http://fashion-crushh.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fashioncrush zegt... Je droom is om engelse lerares te worden: werk er aan! Je moet echt niet door een paar mensen jouw toekomst veranderen. Dus blijf lekker in het Engels schrijven, mensen geven misschien kritiek, maar beschouw het als opbouwende kritiek. Dan leer je weer dingen. En jíj probeert het tenminste! Ze zijn gewoon jaloers dat jij wel je dromen aan het waar maken bent en zij niet. :'] Good luck en niet opgeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ahh, jullie maken me aan het lachen! hartstikke bedankt meiden! goede tip, over dat in het engels én nederlands, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen

Don't be scared to share your opinion, I love to read everything!